Lliga Campions
Esports Futbol 13/02/2013

Mourinho: "L’eliminatòria està al 50%, per cultura no crec que ells juguin tancats a casa seva"

El tècnic del Madrid està segur que marcaran algun gol a Old Trafford i admet que sempre li agrada jugar el partit d'anada a casa

A.s.
1 min
José Mourinho s'abriga abans del Madrid-United

BarcelonaJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha admès que "m'agrada jugar primer a casa perquè llavors a fora ja saps a què has de jugar".

"L'eliminatòria està al 50% perquè per cultura no crec que ells juguin tancats al darrera a casa seva, com han fet aquí a la segona part", ha assegurat el portuguès.

"A Old Trafford tenim moltes opcions de marcar gols, i allà molts equips ja han marcat molts gols allà, i encara no s'han enfrontat amb un equip amb el poder ofensiu del Madrid".

Davant les preguntes sobre si sent que es juga moltes coses en les dues eliminatòries amb el Barça i el Manchester United, ha dit: "No tinc cap pressió, jo faig la meva feina el màxim de bé i vaig amb el cap alt", i ha afegit: "A la Copa i la Champions tenim dos resultats favorables a l'oponent, però el Madrid pot marcar gols a la tornada en els dos casos".

"En futbol no existeix 'el resultat més just', nosaltres podríem haver guanyat, i ells també, i crec que l'1-1 no està malament", ha conclòs.

stats