Publicitat
Publicitat

Futbol internacional

Muamba rep l'alta mèdica

Després d'un mes a l'hospital, el jugador del Bolton ja és a casa. En unes declaracions ha assegurat que "estarà sempre en deute" amb els metges que el van atendre

Fabrice Muamba , jugador del Bolton que va patir una aturada cardíaca el 17 de març, ha rebut l'alta mèdica i ja és a casa . En declaracions recollides per la web de l'equip , el congolès ha agraït a l'equip mèdic el tracte que ha rebut i ha assenyalat que "estarà sempre en deute " amb els doctors del London Chest Hospital , on ha estat ingressat .

"També vull donar les gràcies a tots els que m'han enviat milers de missatges de suport . Ara estic fora de l'hospital , i desitjo continuar amb la meva recuperació i passar un valuós temps amb la meva família" .

Per la seva banda, el tècnic de l'equip , Owen Coyle , ha dit que és " absolutament fantàstic" que Muamba hagi sortit de l'hospital , i tothom al club està encantat . L'objectiu del migcampista és tornar a jugar a futbol com més aviat possible , però abans haurà de seguir un estricte tractament mèdic .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT