Publicitat
Publicitat

FUTBOL

Multa de 60.000 euros a l'autor d'uns comentaris a Twitter després de la batussa del Calderón

Antiviolència proposa una multa i l'obligació de publicar una rectificació pública a la mateixa xarxa social a l'autor dels comentaris

La Comissió Antiviolència ha informat que ha proposat una multa de 60.000 euros a l'autor d'uns comentaris a la xarxa social Twitter després de la batussa al voltant del Vicente Calderón entre ultres de l'Atlètic de Madrid i el Deportivo i en què va morir un seguidor radical de l'equip gallec.

La comissió ha informat que "el representant de l'Àrea d'Esports de la Guàrdia Civil, amb la finalitat de presentar una denúncia davant la Comissió, trasllada que s'ha identificat l'autor d'uns comentaris a la xarxa social Twitter arran de la baralla al voltant del Vicente Calderón, on es van enfrontar ultres de diversos equips, amb el resultat de la mort d'una persona".

"Es proposa multa de 60.000,01 euros i l'obligació de publicar en el mateix mitjà que va recollir les seves declaracions i amb almenys la mateixa amplitud, una rectificació pública. La Comissió sol·licita que els fets es remetin a la Fiscalia i que, després del que es decideixi, es tramiti la proposta de sanció", afegeix la Comissió.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT