FUTBOL
Esports Futbol 02/05/2011

Nuri Sahin és un dels objectius del Reial Madrid de cara a la pròxima temporada

El migcampista del Borussia de Dortmund de 22 anys, Nuri Sahin, és un dels reforços que està estudiant incorporar el Reial Madrid de cara a la pròxima temporada

Redacció
1 min
Nuri Sahin celebra el segon gol del Dortmund al camp del Wolfsburg.

BarcelonaUn dels objectius del Reial Madrid de cara a la pròxima temporada és Nuri Sahin, un jove nascut a Alemanya d'origen turc que juga al Borussia de Dortmund i que ha estat fonamental en la consecució de la Bundesliga.

Segons informa el diari Marca, Sahin, que se li acaba el contracte el juny de 2012 i té una oferta de renovació sobre la taula, tindria un principi d'acord amb el club blanc. El seu representant és Reza Facelli, el mateix que Mezut Özil.

El migcampista esquerrà destaca per la seva qualitat tècnica i aquest any ha portat el seu equip cap al títol de la lliga alemanya amb l'equip amb la mitjana d'edat més jove que ha guanyat una lliga en territori alemany. Des de Madrid el veuen com el complement perfecte per Xabi Alonso.

Internacional turc, va ser el jugador més jove en debutar a la Bundesliga, amb 16 anys i 335 dies, i també el més jove en marcar un gol.

stats