Lliga de Campions
Esports Futbol 25/04/2012

Rafa Nadal: "Cal felicitar el Barça; va perdre injustament"

El mallorquí ha reconegut la superioritat del club blaugrana davant el Chelsea i ha lamentat la seva eliminació de la Champions, ja que ell volia una final Barça-Madrid

Efe
1 min
Rafa Nadal, a la final del Master 1000 de Montecarlo

Barcelona"Cal felicitar el Barça, per la forma de jugar que té i pel que han demostrat. Es pot perdre, ahir es va perdre (va empatar però va caure eliminat) crec que injustament, però així és el futbol, han guanyat moltes coses en el passat i mereixen el màxim reconeixement pel que han aconseguit", ha manifestat en roda de premsa després de debutar amb victòria en el Trofeu Comte de Godó.

Nadal veurà aquesta nit el partit del Reial Madrid contra el Bayern de Munic, en què espera que el seu equip tingui més sort que els blaugranes.

En aquest sentit, no ha amagat que, per als interessos del seu equip, el millor que li podia passar és que el conjunt de Pep Guardiola no s'hagi classificat per a la final, ja que per la qualitat dels dos conjunts "és preferible per al Madrid, si passa, jugar la final contra el Chelsea abans que contra el Barça".

En qualsevol cas, Nadal ha recordat que ja va comentar ahir que li hauria agradat que les finals europees les haguessin disputat íntegrament equips espanyols: Barcelona i Reial Madrid la de la Lliga de Campions i l'Athletic Club i l'Atlètic de Madrid o el València la Lliga Europa.

stats