Futbol
Esports Futbol 27/08/2013

El Nàpols demana una indemnització de 100 milions per la caiguda d'Higuaín

El president del club ha dit que vol demandar el municipi de Cari i la regió de Campània, al sud d'Itàlia, per la deficient atenció mèdica rebuda pel davanter, que va necessitar 10 punts de sutura

Efe
2 min
Gonzalo Higuaín, jugador del Nàpols

RomaEl Nàpols pretén demandar el municipi de Capri i la regió de Campània, al sud d'Itàlia, i exigir el pagament de 100 milions d'euros en concepte d'indemnització per la deficient atenció mèdica rebuda pel seu davanter, l'argentí Gonzalo Higuaín, després de la relliscada d'aquest dilluns.

El president del Nàpols, Aurelio de Laurentiis, ha informat aquest dimarts de la petició que ha trasmès als seus advocats després de veure el que li ha passat al jugador, després que rellisqués en un iot davant de la costa de l'illa de Capri i hagués de ser atès en un hospital, on va rebre deu punts de sutura a la cara.

"Quan vaig veure les fotos d'Higuaín de seguida vaig dir als meus advocats: 'Demandem totes les institucions i demanem 100 milions d'euros d'indemnització que després donarem a la beneficència'", ha assenyalat De Laurentiis, en declaracions a la plataforma de televisió per satèl·lit Sky.

"Els polítics han d'aprendre la lliçó, perquè estic cansat que no tinguem centres mèdics de nivell. A Capri hi pot arribar un futbolista, un actor, fins i tot un turista qualsevol, tenir un accident com l'ocorregut [a Higuaín], i anar a un hospital on no li saben posar els punts", ha afegit.

El president del Nàpols ha assegurat que "ni a l'Àfrica" passa el que va passar dilluns amb el seu jugador i, per això, es va preguntar què estan fent les autoritats de Capri i de Campània per intentar "conrear una perla" com la petita illa italiana, on "pot arribar un vaixell amb persones amb milers de milions de dòlars a bord".

"Volia veure aquest tall [en el rostre d'Higuaín] per poder demandar la regió de Campània i Capri. Estic fins als nassos de no tenir centres mèdics de nivell", ha comentat De Laurentiis, conegut productor cinematogràfic a Itàlia.

El cop a la cara que Higuaín es va fer saltant a l'aigua des del vaixell en el qual es trobava durant la seva jornada de descans va fer que l'argentí hagués de ser atès a l'Hospital Capilupi de Capri, on se li van cosir les ferides amb deu punts, vuit d'ells a la mandíbula, i a més se li va fer una radiografia per descartar que hi hagués fractura.

El davanter argentí, exjugador del Reial Madrid, va arribar al centre sanitari amb un tall al costat esquerre de la mandíbula i, segons mostren les imatges que publica avui la premsa esportiva, amb la cara ensangonada, però en qüestió d'hores va poder abandonar l'hospital i tornar a Nàpols.

Higuaín ha tornat aquest dimarts a la preparació de l'equip que dirigeix Rafa Benítez de cara al partit de lliga de dissabte que contra el Chievo, encara que l'argentí no s'ha entrenat amb els seus companys, sinó que ha tingut sessió de gimnàs per motius de precaució, per evitar cops.

A la seva arribada al centre esportiu de Castel Volturno, el davanter, que s'espera que ja aquest dimecers s'entreni amb els seus companys, portava una gasa que li cobria el tall a la mandíbula, però se l'ha tret per a la sessió.

stats