LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 30/03/2012

El Nàstic vol seguir sumant punts davant d'un Barça B en forma al derbi català de la jornada

El Gimnàstic, impulsat pels seus darrers triomfs, examinarà demà les seves opcions de seguir viu davant d'un filial blaugrana en forma (18:00, Esport3)

Efe
2 min
Un moment del derbi català entre el Barça B i el Nàstic de Tarragona al Miniestadi.

TarragonaEl repte dels de Jorge D'Alessandro és abandonar la darrera posició i situar-se prop de la permanència. Les dues últimes victòries a domicili han donat ales al conjunt tarragoní, que afronta amb seguretat, però amb prudència, el seu repte d'aconseguir el tercer triomf consecutiu. "Veig els meus jugadors molt segurs de les seves possibilitats, però hem de començar la casa des de sota, hem de recordar que som el cuers", ha dit per rebaixar l'eufòria el tècnic D'Alessandro, qui mantindrà gran part del bloc que va guanyar a Alacant.

El tècnic de Buenos Aires sortirà d'entrada amb un 4-4-2, amb Mingo, Ortiz, Mairata i Xisco Campos en la línia defensiva; més avançats tindrà als dos volants, Rodri i Seoane, acompanyats per Abalo i Longás com enganxaments amb els dos davanters, Morán i Tuni. "Amb el dèficit que portem de punts tot el que no sigui sumar de tres en tres serà un mal resultat", ha apuntat Seoane sobre el duel català.

El filial blaugrana arriba després de sumar vuit dels últims dotze punts, que l'han acomodat a la zona tranquil·la de la taula. En el xoc de la primera volta, a final d'octubre, els blaugranes van vèncer per 1-0 al Nàstic, en la que va ser la primera victòria dels culers de la temporada al Miniestadi. Ara, dos empats sense gols davant Recreativo i Hèrcules, així com dos triomfs consecutius com local davant Alcorcón i Alcoià han situat el filial a quinze punts del descens, una cosa meritòria tenint en compte que ha hagut de variar el seu dibuix setmana després de setmana, per les convocatòries del primer equip.

El tècnic Eusebio Sacristán, qui recupera per a aquest partit a Rafinha i Sergi Gómez, recuperats de les seves molèsties, està a l'espera de l'arribada de l'extrem Gerard Deulofeu, cridat a files aquesta setmana amb la selecció espanyola sub-19.

El porter Oier, els defenses Montoya i Muniesa, a més de l'habitual Cristian Tello, s'han entrenat amb el primer equip, després d'arribar del viatge a Milà després del partit de l'anada de quarts de final de Lliga de Campions. En tot cas, Eusebio deurà esperar fins a última hora per conèixer quins jugadors seran cridats pel tècnic Pep Guardiola per completar la llista del primer equip per al partit de demà davant l'Athletic Club, especialment pel que fa a la línia defensiva.

Alineacions probables:

Gimnàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Xisco Campos; Mairata; Álex Ortiz; Mingo; Rodri; Seoane; Longás; Abalo; Tuni i Morán.

Barcelona B: Oier; Balliu, Bartra, Armando, Planas; Dos Santos, Riverola, Sergi Roberto; Deulofeu, Femenía i Rafinha.

Àrbitre: Mariscal Sánchez (col·legi andalús).

Estadi: Nou Estadi.

Hora: 18.00.

stats