FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ

El Nàstic necessita arguments per defensar la seva permanència

"Amb l'ajuda de la nostra afició ho aconseguirem", diu el tècnic Martín abans de rebre el Cadis

El Nàstic de Tarragona segueix remant a contracorrent per assegurar-se la permanència a la Lliga 123. El conjunt dirigit per Enrique Martín rep aquest dissabte el Cadis, immers en la lluita pel 'play-off' d'ascens (18.00 h, LaLiga123 TV). "Tenim l'oportunitat d'acostar-nos a l'objectiu i l'hem d'aprofitar. Estem gestant un equip dins i fora del camp, i al final de temporada això et dona molts punts", ha explicat l'entrenador a sala de premsa.

Els tarragonins esperen aprofitar la condició d'equip assequible i de locals per puntuar. Mantenir-se a l'elit del futbol estatal passa exclusivament per fer-se fort a casa i sumar punts. "A casa ho estem fent bé en els últims partits. La Lliga ens la juguem al Nou Estadi i necessitem el suport de l'afició. Són determinants. Animo la gent a venir. Prometem deixar-ho tot per tirar endavant la situació. L'equip m'està transmetent il·lusió, ganes, coratge, implicació i compromís. Som un grup que lluita per la salvació del Nàstic i jo estic convençut que amb l'ajuda de la nostra afició ho aconseguirem", ha comentat, remarcant la importància de l'afició.

Martín manté el seu to serè i de confiança en la feina que fa la plantilla. Se centra en la situació a la Lliga i en cada partit. No es pot permetre descartar-ne cap, perquè pot ser la diferència entre descendir o complir els objectius de la temporada: "Demà hem d'estar molt concentrats en les contres del Cadis, perquè les fan molt bé. Nosaltres estem arribant a un bon punt de forma a aquestes altures de la temporada".