SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/04/2018

El Nàstic s'allunya del descens amb un gol 'in extremis' d'Álvaro

L'equip grana supera el Valladolid (1-0) i suma el segon triomf consecutiu al Nou Estadi

Álvaro, celebrant el gol del Nàstic contra el Valladolid

TarragonaEl Nàstic de Tarragona ha superat el Valladolid (1-0) amb un gol d'Álvaro Vázquez a un minut del final que li dona tres punts a l'equip català per allunyar-se del descens.

El Nàstic ha estat el clar dominador dels primers 45 minuts, en què els visitants s'han limitat a defensar-se dels atacs rivals. El conjunt de Nano Rivas, molt ben situat a la gespa, ha guanyat la zona mitjana amb Fali escombrant totes les pilotes que arribaven, i Tejera, Muñiz i Maikel Mesa oferint-s'hi sempre. Jaime Mata, massa sol, no ha pogut crear perill davant Dimitrievski, i aquesta circumstància ha penalitzat en excés el conjunt de Luis César.

El bon joc local li ha fet crear les ocasions més clares de perill. Les que més han inquietat la porteria de Masip han sigut quatre al llarg de la primera part, mentre que el porter del Nàstic no ha hagut d'intervenir.

Álvaro Vázquez, l'home més perillós del Nàstic, ha tingut el gol a les botes al minut 34 quan ha rebut una passada llarga que l'ha deixat sol davant el porter rival. El xut l'ha tallat Masip, que ha tingut molta feina.

A la segona part, les ocasions del Nàstic han continuat sent constants, però cada vegada més clares. Álvaro Vázquez ha tornat a tenir el gol, però el seu cop de cap ha sortit desviat. El Nàstic, a poc a poc, ha anat notant l'esforç que havia fet i ha vist com avançava línies l'equip visitant. A partir de l'hora de joc, les forces ja estaven completament equilibrades, i les ocasions de gol també han arribat per part del Valladolid.

El millor per als locals, però, encara havia d'arribar. A dos minuts del final, quan els dos equips semblaven condemnats a l'empat, ha aparegut Álvaro Vázquez, que ha afusellat Masip amb un xut creuat que el porter visitant no ha pogut aturar i que donava el segon triomf consecutiu com a locals.