FUTBOL
Esports Futbol 19/09/2011

Neymar: "Em quedo al Santos, no sé res de fitxatges"

El jugador anuncia en roda de premsa que seguirà al Santos, com a mínim, fins a l'estiu del 2012. "Si sóc feliç aquí, no tinc cap raó per marxar", ha apuntat

Redacció
1 min
El davanter brasiler Neymar entrenant amb la seva selecció.

BarcelonaNeymar, jugador pretès pel Barça i pel Reial Madrid, ha fet una roda de premsa després de l'entrenament del Santos i ha assegurat que es queda al Santos, com a mínim fins a l'estiu de 2012. "Em quedo al Santos. No sé res de fitxatges", ha afirmat el davanter, que ha afegit: "Si sóc feliç aquí, no tinc cap raó per marxar".

El jugador ha explicat que se sent elogiat quan escolta que el Barça i el Reial Madrid estan interessats en ell: "Em fa molt feliç que equips com el Reial Madrid o el Barça es fixin en mi", però una mica més tard, irònic, ha afirmat: " El Reial Madrid i el Barça estan plens de cracs. Jo no hi tindria cap oportunitat".

Neymar, que ha dit que no té "manera d'assegurar" que es quedarà al Santos "un any o un any i mig més", ha explicat: "Els diners no importen en la meva decisió, només la meva felicitat". Tot i això, de cara al seu futur, Neymar no ha descartat d'altres equips –a més del Barça i del Reial Madrid– per la seva possible sortida.

stats