Barça
Esports Futbol 03/06/2014

Neymar s'exhibeix en la golejada del Brasil contra Panamà (4-0)

El '10' brasiler ha obert el marcador i ha participat en dos dels següents tres gols de la 'canarinha'. Dani Alves ha fet el segon gol

Neymar celebra el seu gol en l'amistós contra el Panamà

BarcelonaEl Brasil va decidit a fer-la grossa al seu Mundial i, aquest dimarts, ha derrotat per 4-0 el Panamà en un amistós de preparació previ a la gran cita mundialista. La 'canarinha' ha estat liderada per un Neymar creatiu, encertat i amb espurna. El blaugrana, que ha completat els 90 minuts, ha encetat la golejada amb un gran gol de falta, que ha picat per sobre de la tanca amb molta rosca, impossible per al porter. Regats, túnels i centrades a banda, el '10' de la 'verde-amarela' ha fet una exhibició i ha participat en dos dels altres tres gols de la selecció que entrena Felipe Scolari. Dani Alves, substituït al descans, ha fet el 2-0, amb un xut ras que ha entrat fregant al pal dret.

El partit ha tingut poca història. El Brasil ha començat amb un ritme espès, aparentment sense dinàmica de joc però, de mica en mica, s'ha anat apoderant del ritme, trobant els espais per traçar contraatacs ferotges contra una Panamà molt dèbil. En aquest context obert, ja en la segona meitat, Neymar ha acabat d'esclatar. Entre línies, el blaugrana ha pogut conduir i, des de la frontal de l'àrea, repartir assistències, guanyar situacions de xut i fer regats en carrera. Només arrencar el segon temps, i quan estava d'esquena a porteria, s'ha inventat un cop d'esperó per assistir Hulk en el 3-0. I, amb tot resolt, ha regalat una passada a l'espai a Maxwell perquè, de la seva incursió per banda esquerra, es construís el 4-0 definitiu, obra de Willian. A dos minuts del final, Neymar encara ha tingut energia per filtrar una passada interior que Jo no ha pogut convertir en el cinquè gol del partit.