FUTBOL
Esports Futbol 18/03/2013

Neymar: "Qui no voldria jugar al costat de Messi, Iniesta i Xavi?"

El jugador brasiler diu que somnia treballar a Europa amb els jugadors amb els quals sempre ha jugat "a la consola", però que ara està centrat en el Santos, club amb el qual té contracte fins al 2014

Ara
1 min
PROJECTE DE FUTUR  Neymar, davanter brasiler, durant un entrenament  amb el Santos d'aquesta temporada.

BarcelonaEl jugador brasiler Neymar ha tornat a explicar que li agradaria jugar en el futur a Europa. "Tinc el somni de jugar a Europa. A qui no li agradaria jugar al costat de Messi, d'Iniesta i de Xavi? Són grans jugadors! N'hi ha al Barça, i al Madrid, i al Chelsea, en fi ... Són grans clubs, des de petit hi he vist jugar grans jugadors i amb els quals sempre he jugat a la consola", ha comentat Neymar al programa 'Esporte Espectacular' de la televisió Globoesporte.

Preguntat per si té pensat fitxar pel Barça, Neymar ha comentat que "ningú sap què passarà el dia de demà", i ha afegit: "Ara mateix tinc al cap complir el meu contracte amb el Santos". El jugador ha assegurat que diversos clubs s'han posat en contacte amb el seu pare, però que ara per ara ell està "concentrat" en la seva feina. "Ara mateix sóc feliç al Santos", ha apuntat.

El brasiler, que s'incorporarà en la selecció brasilera, on coincidirà amb el blaugrana Dani Alves, assumeix les crítiques quan no juga bé: "Hi ha dies que jugo millor i d'altres en què ho faig pitjor. No hi ha ningú que es mereixi un 10 en cada partit. Si hagués de demanar disculpes, em tornaria boig, però si tinc un dia dolent, ho assumeixo", ha conclòs.

stats