Futbol
Esports Futbol 17/10/2011

Del Nido: "Madrid i Barça roben a la resta de clubs de Primera Divisió"

El president del Sevilla ha assegurat en una entrevista Canal+ Noruega que així li ho va transmetre al president del Madrid, Florentino Pérez, en l'última reunió

Ara
1 min
José María del Nido és l'amfitrió de la reunió de clubs que volen un nou repartiment dels drets de la televisió.

BarcelonaJosé María del Nido, president del Sevilla, ataca de nou amb l'afer dels drets televisius. Aquest cop, en una entrevista concedida a Canal+ Noruega, segons recull Marca.com, on ha asegurat: "Jo afirmo que Reial Madrid i Barça roben. Amb aquesta paraula ho dic. Roben a la resta d'equips de Primera Divisió". I continua dient que: "Madrid i Barça "són conscients que reben el què no els correspon, perquè no són titulars d'aquests drets".

"Només ells dos es poden permetre mantenir els seus cracks. La resta els hem de vendre per quadrar els pressupostos", afegeix Del Nido, que també manifesta que en la darrera reunió li va dir a Florentino Pérez, president del Madrid que: "Ens esteu robant les nostres estrelles".

Per acabar, el president sevillista, ha afirmat que "Els dos grans s'emparen en un document firmat el novembre de 2010 per 33 clubs, entre ells Atlètic de Madrid i València, sobre un model de repartiment d'ingressos. Però com a president del Sevilla com a advocat, puc dir que aquest document és paper mullat, aquestes clàusules penals no tenen cap validesa, i en qualsevol cas, ni Madrid ni Barça serien capaços de reclamar res. Si això passés, seria la fi de la lliga".

stats