Futbol Femení
Esports Futbol 04/09/2012

L'Olympique de Lió ja espera el Barça femení per a l'amistós d'aquest dimecres a França (19 h)

L'equip blaugrana s'enfrontarà aquest dimecres contra el campió d'Europa, que tancarà amb les catalanes la seva estada de pretemporada prop de l'estació d'esquí de Tignes

Natalia Arroyo
2 min
Necib i Renard en un entrenament de l'Olympique de Lió

BarcelonaAquest dimecres a les 19 h, les noies del Barça femení tornaran a viure un moment històric per a la secció. L'equip de Xavi Llorens s'enfrontarà en un amistós a l'Olympique de Lió, campió de la Champions femenina en les dues últimes edicions. El partit tindrà lloc al Parc des Sports d'Annecy (França). L'equip blaugrana matinarà dimecres per desplaçar-se en avió fins a Ginebra (Suïssa) i es traslladarà en autocar fins al lloc del partit. Farà nit i tornarà a Barcelona dijous per preparar la segona jornada de Lliga contra el Rayo Vallecano a casa.

L'objectiu d'aquest partit, en paraules de Xavi Llorens a esportfemeni.com, és "seguir millorant el nivell competitiu" de cara a preparar el debut a la màxima competició europea, que serà el 26 de setembre contra l'Arsenal (19 h, Miniestadi), a l'anada de setzens de final. Després de caure a Sant Adrià contra l'Espanyol (2-0), guanyar la Copa Catalunya als penals i caure golejat contra el Frankfurt alemany (8-1) en un altre amistós de màxim nivell europeu, les blaugranes busquen millorar les seves sensacions de joc i guanyar confiança per rebre el conjunt londinenc a finals de mes amb garanties d'aconseguir un bon resultat.

Per a l'Olympique de Lió, l'amistós tancarà l'estada de pretemporada que l'equip de Patrice Lair ha estat fent a la localitat francesa de Tignes, prop de l'estació d'esquí, i servirà per preparar l'inici del campionat a la Ligue 1 femenina, que arrenca aquest cap de setmana del 9 de setembre.

stats