PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 14/12/2013

Riera, mal de cap per al Madrid a El Sadar (2-2)

El català avança amb dos gols Osasuna, tot i que els blancs remunten malgrat jugar amb un menys durant 40 minuts per expulsió de Ramos

A. Llimós
Oriol Riera guanya una pilota aèrea davant Sergio Ramos / VILLAR LÓPEZ / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid ha empatat contra Osasuna a El Sadar 2 a 2 i no agafa el Barça al capdavant de la classificació. Els de Carlo Ancelotti han remuntat un 2 a 0 en contra, dos gols del català Oriol Riera. Isco i Pepe han igualat el marcador per un Madrid que ha jugat més de 40 minuts amb un jugador menys. Els blancs han perdut Pepe i Ramos pel proper partit de Lliga, diumenge que ve a Mestalla contra el València. El portuguès ha vist la cinquena targeta groga, l'andalús ha acabat expulsat. A més, el tercer central, Varane, està lesionat.

Tot i uns grans minuts inicials del Reial Madrid, l'Osasuna s'ha avançat al marcador gràcies a la connexió catalana Bertrán-Riera. El lateral ha centrat amb l'exterior des de banda dreta i el davanter osonenc ha rematat tot sol a la xarxa, superant Diego López. Uns minuts més tard, amb els blancs sense el control del partit, Oriol Riera ha tornat a marcar de cap, aquest cop després d'una gran aturada de Diego López. El davanter català estava sol a l'interior de l'àrea petita. Cinc minuts més tard, al 44, Sergio Ramos ha estat expulsat per doble groga. Una segona targeta molt rigorosa que ha mostrat l'aragonès Clos Gómez. Uns segons més tard, tot i jugar amb 10, Cristiano Ronaldo ha fet un gran eslàlom i Isco ha culminat la jugada amb un xut ras que ha batut Andrés Fernández.

Durant el segon temps, Osasuna ha mostrat el seu millor nivell i ha dominat al Reial Madrid durant 25 minuts. Els navarresos han tingut ocasions per sentenciar, però no han pogut batre a Diego López. Al minut 79, una dura entrada de Silva a Cristiano Ronaldo ha significat la segona groga pel jugador local. A més a més, en la mateixa jugada, Pepe ha rematat una centrada lateral i ha igualat el marcador. 2 a 2, amb més de 10 minuts per endavant que els de Carlo Ancelotti no han sabut aprofitar.