RECULL OPINIONS PREMSA ESPORTIVA

"Quatre punts, res greu si reaccionen amb coratge", el recull d'opinions de la premsa esportiva

Els quatre punts d'avantatge que ha agafat el Madrid després de vèncer l'Elx és el centre de les mirades de l'opinió de la premsa esportiva d'aquest dilluns

Josep Maria Casanovas, al diari 'Sport': "Quatre punts, res greu si reaccionen amb coratge. Les 11 victòries consecuives de Messi i companyia han quedat en anècdota quan els hi han robat la cartera. Queden tres mesos de competició i el més important encara ha d'arribar. El títol es decidirà al maig. No és greu ser a quatre punts si es demostra que el partit del dissabte va ser un accident".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo': "Setmana nova. El Barça necessita una setmana nova per tancar un diumenge difícil en el que el Madrid s'ha tornat a col·locar a quatre punts a la Lliga i s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de bàsquet davant dels blaugranes. L'esport extrema les victòries i les derrotes, però concedeix redempció ràpida. Dimarts, davant del City, el Barça ha de recompondre la seva imatge i retrobar el gol".

Joan Poquí, a 'Mundo Deportivo': "Única forma vàlida. Una reacció ràpida és la única fórmula possible després de les males sensacions del dissabte. Tot el que no sigui un bon partit, més enllà de la necessitat imperiosa d'obtenir un bon resultat, només fomentarà que les 11 victòries consecutives del Barça van ser un miratge".

José Vicente Hernández, a 'Marca': "Aquells nois d'allà dalt deien que el dissabte dormirien líders i, zas, els van colpejar als morros. hi ha dies que és millor quedar-se a casa i no sortir. Aquells nois portaven 11 victòries consecutives i es proposaven batre el rècord del Reial Madrid. Això deien. Doncs en fi, serà que no".

Roger Grimau, a l'Ara: "Òbviament els cinc titulars de cada equip marquen la diferència perquè acostumen a ser els millor jugadors del continent europeu, però la clau és la banqueta que tenen. Jugadors que serien titulars en gairebé la resta d'equips són fonamentals per mantenir el nivell. En molts casos augmenten la intensitat i permeten que els jugadors clau arribin frescos als moments que decideixen el partit. Els petits detalls marquen la diferència".

Ernest Folch, a 'El Períodico': "El Barça és l'únic equip del món que viu amb la mateixa tensió les victòries que les derrotes. Quan perd, com el dissabte davant del màlaga, entren els lògics dubtes i afloren vells problemes. Però quan encadena 11 victòries consecutives és capaç de centrar-se en debats sobre les causes de l'èxit". 

Juan Bautista Martínez, a 'La Vanguardia': "Aquesta ratxa ha acabat i la Lliga s'ha tornat a complicar, amb el Madrid que ha agafat més avantatge de nou. En una cruïlla dins de la temporada és el moment de veure de quina pasta estan fets els de Luis Enrique. Els equips grans es mesuren més per la seva manera d'aixecar-se que per la seva manera de caure. És l'hora de mantenir el cap fred i el cor calent".