OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA

"El Madrid és un equip de futbol sense futbol", les opinions de la premsa esportiva

La premsa escrita destaca el tomb que ha fet la Lliga i parla de les sensacions futbolístiques i les dinàmiques que es viuen a Barcelona i Madrid

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo': "El Madrid s'ha engreixat després del Mundial de Clubs. Fa la sensació que aquest era l'objectiu de la temporada. Cristiano es va saciar al conquerir la Pilota d'Or, després de marcar 25 gols en l'inici de la campanya per influir positivament en les votacions". "Messi i companyia s'han destapat. Leo ja va començar molt bé el campionat, alliberat de la càrrega del Mundial. Es va associar amb Neymar i aquest amb ell. Després va entrar Suárez i es van enganxar els tres. El Barça, segurament, disposa de la millor davantera del món".

Lluís Foix, a 'Mundo Deportivo': "Un tomb momentani a la Lliga. El Barça és líder, Messi ha atrapat Ronaldo en nombre de gols i ha arribat a col·locar 24 hat tricks. Luis Suárez ha despertat i s'ha familiaritzat amb el gol. L'equip de Luis Enrique s'ha reinventat amb una davatera que ofereix espectacle i triomfs, però queden moltes jornades".

Josep Maria, Casanovas a 'Sport': "Veure per creure. El Barça és un globus que puja mentre el Madrid és un globus que punxa. El contrast és brutal. Nervis, dubtes i indignació a la casa blanca. Alegria, tranquil·litat i confiança al Camp Nou. La crisi s'instal·la a la capital; l'excel·lència brilla a vores del Mediterrani".

Joan Vehlis, a 'Sport': "Uns diran que Cruyff ho fa per diners i uns altres que Bartomeu cedeix perquè està en campanya electoral. És igual. diguin el que diguin i facin el que facin, tindran crítics però que el president del Barça i l'exentrenador participin junts en un acte oficial és una gran notícia per el barcelonisme".

Tomas Guasch, a 'Marca': "Jugadors, entrenador, directius, periodistes i públic en general coincidim en què al Madrid li falta futbol, jugar bé. Un equip de futbol sense futbol. Bicicleta sense pedals. Brou sense banyes. Alonso sense cotxe i tal. És raonable esperar que el Madrid recuperi el seu futbol? Doncs ara mateix som davant d'una qüestió de fe".

Jordi Borda, a l''Ara': "Braida dóna per a una entrevista o un llibre biogràfic. Si explica el 20% de les coses que ha vist, li han passat o ha protagonitzat directament estem davant d'un 'bestseller' dels bons. Amb mitja vida al Milan amb Berlusconi, el Berlusconi de la bona època!, n'hi ha gairebé prou per a una enciclopèdia. De Braida en destaquen l'agenda".

Més continguts de