ESPANYOL

El director esportiu de l'Espanyol, Òscar Perarnau, predisposat a renovar

Perarnau assegura a Catalunya Ràdio que està predisposat a renovar però que no li preocupa el seu futur i es centra en el tram final de temporada de l'Espanyol

El director esportiu de l'Espanyol, Óscar Perarnau, que acaba contracte el proper 30 de juny, ha anunciat aquest dilluns a  Catalunya Ràdio que la seva predisposició per renovar "és molt bona", encara que ha assegurat que actualment la seva prioritat és l'evolució de l'equip blanc-i-blau.

"L'important és que l'equip funcioni, perquè està en l'última fase de la temporada, tant a la Lliga com a la Copa", ha comentat Perarnau. El director esportiu espanyolista ha assegurat que no coneix quin serà el seu futur, però no l'inquieta: "No em fa defallir en res saber si segueixo o no. Estem molt centrats, i el dia a dia és molt intens", ha dit.

Perarnau ha subratllat que l'entitat està per sobre dels personalismes. "No hi ha ningú imprescindible. Estic encantat amb l'equip de treball, amb les persones que ens ajuden a confeccionar la plantilla, i dins del propi club hi ha gent molt preparada per al càrrec", ha dit.

El directiu, d'altra banda, ha valorat el futur de l'extrem Lucas Vázquez, cedit a l'Espanyol pel Reial Madrid amb opció de compra: "Estem acostumats que es vagin jugadors importants i hem d'estar preparats per suplir-los. Esperem que es faci efectiva la clàusula de Lucas i el tinguem la temporada que ve ".

A més, el responsable de la parcel·la esportiva blanc-i-blava s'ha desmarcat d'un hipotètic canvi d'aires del porter Kiko Casilla. "El temps dirà. De moment ha renovat amb nosaltres fins al 2018 i ara mateix està en la selecció espanyola", ha mantingut.