Eurocopa
Esports Futbol 02/07/2012

PPC demana als jugadors de 'la roja' que donin part de les primes a Càritas

Alícia Sánchez-Camacho creu que "seria un gest d'estímul, suport i confiança per a les classes mitjanes espanyoles, que estan patint les conseqüències de la crisi"

Efe
1 min

BarcelonaLa presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat als jugadors de la selecció espanyola de futbol, que aquest diumenge van aconseguir la seva segona Eurocopa consecutiva, que donin part de les primes que cobraran per aquest triomf a Càritas o a altres entitats socials.

"Seria un gest d'estímul, suport i confiança per a les classes mitjanes espanyoles, que estan patint les conseqüències de la crisi", ha subratllat la líder del PPC en roda de premsa.

Sánchez-Camacho ha aprofitat la seva intervenció per suggerir que, en un context de crisi en què "s'estan qüestionant moltes coses", també s'hauria de fer un "debat ètic" sobre la "proporcionalitat" dels sous que es cobren en la primera línia del futbol professional.

La líder del PPC ha destacat, d'altra banda, que la selecció ha tornat a donar en aquesta Eurocopa un "exemple de cohesió" per a tot Espanya, en haver aconseguit el triomf amb el treball conjunt de jugadors "de deu comunitats autònomes diferents".

"La selecció ens ha de servir com a exemple: a hores d'ara hem de col·laborar amb els altres, cada vegada és més important que anem units, encara que alguns vulguin anar separats", ha esgrimit.

stats