PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2011

Una victòria contra l'Almeria consolidaria la tercera plaça del València

Unai Emery anirà al camp del que va ser el seu equip, l'Almeria, per buscar una victòria que el mantingui en la tercera plaça abans de jugar contra el Reial Madrid

Redacció
2 min
Unai Emery es desespera des de la banda.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El València buscarà avui una victòria que li permeti mantenir l'avantatge adquirit la setmana passada davant el Vila-real i d'aquesta manera arribar al partit de la següent jornada amb el Reial Madrid a Mestalla amb un avantatge de set punts que li permet avançar cap a la tercera posició del campionat.

Per aquest partit, l'entrenador Unai Emery té les baixes per lesió de l'argentí Tino Costa i del lateral dret Bruno Saltor, mentre que per decisió tècnica ha deixat fora de la convocatòria a 'Chori' Domínguez, David Navarro, Isco, Vicente i Moyà.

La baixa de Tino Costa obligarà el tècnic a variar l'onze inicial que va golejar la passada jornada al Vila-real i probablement el seu dibuix tàctic.

La gran novetat es podria produir a la porteria, on Vicente Guaita podria tornar a la titularitat, després d'haver quedat fora en els dos últims partits a causa de l'estat anímic del futbolista després de la mort recent del seu pare.

Emery, a la tornada de la que va ser casa seva, tractarà de mantenir la bona ratxa que manté davant el seu exequip, a qui ha derrotat en els quatre últims precedents.

Per la seva banda. la UD Almeria buscarà avui guanyar la seva primera "final" contra el València abans del final de temporada davant un rival que se li ha "ennuegat" en les seves últimes visites a l'estadi andalús.

El partit d'avui arriba amb l'atractiu dels punts i amb el duel a les banquetes entre els artífexs de l'ascens de la UD Almeria a Primera Divisió: Roberto Olabe, com a entrenador, i Unai Emery i Juan carlos Carcedo, a la banqueta valencianista.

En l'equip d'Almeria els dubte principal és Pablo Piatti, amb un esquinç de grau 1 al turmell esquerre, i Miguel Ángel Corona, amb problemes intestinals, tot i que ahir van participar en la sessió preparatòria.

El que sí és segur és que Diego Alves, per sanció -va veure la cinquena groga davant del Barça- i Feghouli, impedit per estar cedit pel València, no podran ser a la convocatòria.

stats