Barça
Esports Futbol 17/03/2013

El PSG es deixa remuntar dos gols contra el Saint-Etienne (2-2)

Pastore i Ibrahimovic han encarrilat el partit per als homes d'Ancelotti, però Alex Costa ha retallat diferències abans del descans. A vint minuts del final, Clerc ha aconseguit l'empat per als locals

Ibra salta per celebrar el seu gol contra el Saint-Étienne

BarcelonaEl Paris Saint-Germain s'ha deixat remuntar dos gols al camp del quart classificat de la lliga francesa (2-2), el Saint-Etienne. Pastore i Ibrahimovic, amb dos gols abans del minut 20, han encarrilat el partit per als homes de Carlo Ancelotti. Un gol d'Alex Costa ha permès els locals reduir l'avantatge poc abans del descans. A vint minuts del final, però, Clerc ha aconseguit l'empat per al Saint-Etienne.

Tot i l'empat, el PSG es manté al capdavant de la classificació, amb cinc punts d'avantatge sobre l'Olympique de Lió.