Reial Madrid
Esports Futbol 14/12/2012

'El País' destapa que Mourinho està "desconcertat perquè els jugadors no li responen en públic"

El periodista Diego Torres explica l'última polèmica entre Iker Casillas i el tècnic blanc, a qui el porter va tornar a retreure que els critiqui davant els mitjans de comunicació

Ara
1 min
Iker Casillas s'entrena a Valdebebas

BarcelonaDiego Torres és l'altaveu del vestidor blanc. El periodista d''El País' ha tornat a descobrir alguns secrets interns de la plantilla del Reial Madrid, en un article en què destapa la "guerra psicològica" que ha creat Mourinho amb els seus futbolistes. Segons Torres, el tècnic blanc ha detectat el distanciament amb la seva plantilla des de l'estiu i aprofita totes les seves compareixences davant els mitjans de comunicació (especialment després de les derrotes, moltes més aquest any que en temporades anteriors) per criticar els jugadors i protegir-se ell. Aquestes actuacions no agraden als futbolistes, que retreuen al seu tècnic que els apunti directament. "Jo en públic em mossego la llengua pel bé de la institució", assegura que va dir Casillas en una conversa a Valdebebas. "Faci vostè el mateix!".

La conclusió a la que ha arribat el vestidor blanc és que Mourinho els està intentant provocar en públic perquè saltin i quedin retratats com uns "egoistes insubordinats". Però un empleat del club destaca que "Mourinho està desconcertat perquè els jugadors no li responen en públic".

Paco Herrera, en una entrevista a Catalunya Ràdio, també va explicar que els futbolistes del Madrid estan "preocupats perquè no saben què els passa".

stats