Reial Madrid
Esports Futbol 23/03/2012

Pardeza, director de futbol del Madrid: "El nostre desig és lluitar en les mateixes condicions que els altres"

L'exjugador considera que el mateix àrbitre, Paradas Romero, no va xiular igual les mateixes jugades del Madrid al Madrigal que les del Barça a Pamplona

Ara
2 min
Miguel Pardeza, director de futbol del Reial Madrid

BarcelonaEl director de Futbol del Reial Madrid, Miguel Pardeza ha concedit una entrevista als El Mundo, AS i Marca on ha explicat la versió del club blanc en relació als incidents del dimecres contra el Vila-real i l'actuació de Parades Romero.

"En el club ens preocupa i ens crida l'atenció la diferent vara de mesurar del col·legiat i per això es comparteix la perplexitat de tècnics i jugadors davant el que va succeir al Madrigal". "Compartim la indignació i perplexitat de l'equip i pensem que el madridisme també. Amb nosaltres va ser tan rigorós que va expulsar a Rui Faria pel fet d'aplaudir a Cristiano Ronaldo per animar-lo".

Ha continuat "el mateix amb Özil, un xaval que és net i gens dubtós. No obstant això, al Reyno de Navarra va tractar amb normalitat situacions molt més greus com quan Guardiola va agafar del braç al linier, les protestes d'alguns jugadors... Això ens preocupa i ens crida l'atenció".

"Nosaltres no parlem del resultat, sinó de l'actitud de l'àrbitre, molt atenta al què estava succeint en la banqueta del Reial Madrid, més que el que estava passant sobre el camp. No entrem en accions concretes perquè en els partits succeeixen moltes coses. Però sí en una vigilància extrema on no estava el focus del partit".

No estan nerviosos

Ha aclarit que "seguirem lluitant pels nostres objectius perquè tenim una situació envejable. Ningú ens farà renunciar a la lluita per aconseguir el somni del madridisme. Ningú en el club pot sentir-se nerviós tenint un avantatge de sis punts amb el segon classificat. La situació és derivada d'un partit en el qual entenem que va haver-hi actuacions que no s'ajusten a la realitat del que estava succeint".

Pepe

Per acabar ha defensat l'actuació de Pepe "ha estat sancionat exemplarment en diverses ocasions, però en aquest cas va ser agredit i va resultar amonestat. Això també ens sumeix en una tremenda preocupació. Els jugadors estan sotmesos a una gran pressió i algunes reaccions són comprensibles. El nostre desig és lluitar en les mateixes condicions que els altres. Volem que totes les accions siguin valorades de la mateixa manera".

stats