FA CUP
Esports Futbol 08/01/2012

Paul Scholes torna a jugar amb el United tot i que s'havia retirat

El jugador ha entrat al segon temps en el partit de la FA Cup en què el United ha derrotat per 2-3 el City, però ha comès una errada en el segon gol dels locals

Toni Padilla
Paul Scholes torna als terrenys de joc

BarcelonaDesprés de perdre dos partits consecutius a la lliga (Blackburn i Newcastle) i quedar eliminats de la Champions, el United viu dies complicats. La solució d'Alex Ferguson ha estat convocar per sorpresa Paul Scholes per al partit de copa al camp del Manchester City, el mateix equip que aquesta temporada el va guanyar per 1-6 a Old Trafford. Ha estat una convocatòria sorpresa, ja que Scholes s'havia retirat.

L'històric futbolista del United ha entrat en el segon temps d'aquest partit de la FA Cup, al minut 60, en substitució de Nani, i no ha tingut un debut gaire lluït, ja que ha comès una errada que ha acabat desencadenant en el segon gol del City. Tanmateix, el 2-3 ha estat el resultat definitiu.

Scholes, de 37 anys, havia penjat les botes el darrer estiu i ara formava part del cos tècnic del United. El seu darrer partit, de fet, va ser la semifinal de Copa davant del City, en què va ser expulsat. Amb el dorsal 22, Scholes ha sorprès tothom. Ferguson ha afirmat que li calia un reforç per les baixes que té i que Scholes és "un gran professional que s'ha conservat molt bé aquests mesos".

L'alineació del United: Lindegaard, Evra, Jones, Ferdinand, Smalling, Valencia, Carrick, Nani, Giggs, Welbeck i Rooney. Rooney ha fet el 0-1 als 9 minuts de joc i poc després Kompany ha estat expulsat, en una decisió de l'àrbitre molt polèmica. Welbeck ha marcat el segon a la mitja hora. I Rooney ha marcat el tercer abans del descans, després d'aprofitar el rebuig del porter, que li acabava d'aturar un llançament de penal.

Al segon temps, el City ha escurçat distàncies. Kolarov ha marcat amb un gran xut de falta al 48 i Agüero ha fet el 2-3 definitiu al minut 64.