Futbol
Esports Futbol 31/05/2012

Pedro: "Tito té uns conceptes futbolístics molt bons i unes idees que agradaran al vestidor i a l'afició"

El davanter del Barça també ha parlat del seu nivell de joc i de la seva convocatòria amb la selecció espanyola, durant la presentació d'un llibre autobiogràfic

Efe
2 min
Pedro durant la presentació del seu llibre

BarcelonaEl davanter del Barça Pedro Rodríguez ha assegurat aquest dijous que "Tito té uns conceptes futbolístics molt bons i unes idees que agradaran al vestidor i a l'afició. El club ha encertat de ple". Pedro ha parlat durant la presentació del llibre autobiogràfic 'Pedro. Voluntat de campió', que ha escrit ell juntament amb el periodista Juan Cruz.

Pedro també ha parlat sobre Guardiola, de qui ha dit que és "un entrenador clau en la meva carrera, del qual he après moltes coses, com per exemple a jugar d'extrem".

Malgrat que encara no s'ha parlat de renovació, el canari espera seguir al Barça: "El club no m'ha dit res, però jo tinc moltes ganes de jugar al Barça i seguir aprenent a l'equip que sempre he somiat".

Gràcies a la seva actuació a la final de la Copa del Rei, on va marcar dos gols, Del Bosque l'ha convocat per disputar l'Eurocopa. "Aquell partit va ser decisiu, perquè es tractava d'una final i, per sort, vaig poder marcar dos gols i ajudar l'equip a guanyar-la" comenta.

A causa de la lesió de David Villa, Pedro portarà el dorsal número 7. "Vaig parlar amb el Guaje i em va dir que li feia il·lusió que pogués portar el seu número, però tinc clar que l'únic '7' d'Espanya és el 'Guaje' Villa", ha assegurat.

A poques hores d'incorporar-se a la concentració de la selecció, el canari ha dit que està "molt il·lusionat" per disputar l'Eurocopa i amb ganes de retrobar-se amb molts dels seus companys. "És una competició que mai he jugat i vaig sentir una alegria molt gran quan em vaig assabentar que Vicente del Bosque finalment m'havia convocat", ha confessat.

Finalment ha parlat del valencianista Jordi Alba, amb qui coincidirà a la selecció:"És un jugador de banda molt bo, de molta projecció, ràpid, molt complet i que s'adaptaria molt bé".

stats