COPA DEL REI
Esports Futbol 03/01/2012

El Reial Madrid reacciona davant del Màlaga i guanya per 3 a 2

Amb gols del català Sergio Sánchez i l'argentí Demichelis, els andalusos guanyaven el partit d'anada dels vuitens de final, però els blancs han aixecat el resultat amb gols de Khedira, Higuaín i Benzema

Isco (Màlaga) i Pepe (Madrid)

MadridEl Madrid ha patit de valent davant del Màlaga, qui ha arrencat un bon resultat de cada al partit de tornada però ha desaprofitat una oportunitat històrica per guanyar al camp dels blancs. Els homes de Pellegrini guanyaven 0-2 al descans però els canvis del Madrid al descans i el cansament dels visitants han permès als homes de Mourinho guanyar el partit per 3 a 2. Els dos gols del Màlaga però, donen emoció de cara al partit de tornada.

El Madrid ha sortit amb un onze barrejant titulars com Cristiano Ronaldo i Casillas amb suplents, però s'ha topat un i altre cop amb la defensa andalusa. Tot i tenir la pilota la major part del temps, els blancs no han aconseguit crear ocasions clares de perill i han vist com el conjunt entrenat per un antic entrenador local, Manuel Pellegrini, feia el 0-1 als 10 minuts amb un cop de cap de Sergio Sánchez, l'exjugador de l'Espanyol. Les poques ocasions d'un Madrid sense ordre a més, topaven amb l'encert de Caballero.

L'argentí Demichelis ha deixat glaçat el Bernabéu en marcar el 0-2 de cap, de nou després d'un servei de cantonada, als 30 minuts de joc. Casillas ha vist com entre Pepe i Cristiano no sabien aturat al defensa internacional de la albiceleste. Fins a la fi del primer temps el Madrid ha seguit sense jugar amb velocitat i ritme, bloquejat per un Màlaga ordenat i amb sortida a la contra.

Al descans Mourinho ha mogut peça amb un triple canvi, donant entrada a Özil, Khedira i Benzema per Arbeloa, Kaka i Callejon. En els primers minuts del segon temps l'ajudant de Mourinho Rui Faria ha estat expulsat per protestar una falta al mig del camp. Els canvis de Mourinhoperò, s'han notat i el Madrid ha gaudit de més ocasions de gol tot i que el Màlaga també ha buscat el tercer gol a la contra. Però Cristiano Ronaldo, xutant molt alt una falta i Benzema xutant al lateral de la xarxa, no han encertat.

Davant de la pressió, Pellegrini ha fet canvis defensius treient a Isco i posant a Duda al mig del camp. Finalment, Khedira, amb una jugada individual, ha fet el primer gol blanc. I acte seguit, Higuaín ha pispat una pilota a la defensa malaguenya i ha marcat el gol de l'empat. Sergio Sánchez ha cedit la pilota a Caballero però el davanter argentí l'ha robada empatant. Benzema ha tancat la remuntada del Madrid en aprofitar una assistència d'Higuaín als 78 minuts. Cristiano Ronaldo va fer el quart gol local en el darrer segon de partit, però estava en fora de joc i el gol no va pujar al marcador.

Reial Madrid: Casillas, Arbeloa (Khedira, 46'), Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, Xabi Alonso, Callejón (Özil, 46'), Kaka (Benzmea, 46'), Cristiano i Higuaín

Màlaga: Caballero, Sergio Sánchez, Demichelis, Mathijsen, Monreal, Toulalan, Apoño, Seba, Isco (Duda, 64'), Van Nistelrooy (Rondón, 60') i Cazorla (Buonanotte, 80').

Gols: 0-1 Sergio Sánchez (10'), 0-2 De Michelis (30'), 1-2 Khedira (69'), 2-2 Higuaín (71') i 3-2 Benzema (79')

Àrbitre: Teixeira Vitienes TA: Arbeloa, Higuaín, Sergio Sánchez, Pepe, Toulalan, Monreal i Xabi Alonso. TV: Rui Faria (ajudant de Mourinho)