Primera Divisió
Esports Futbol 26/09/2011

Pepe: "Mourinho i Cristiano generen enveja i frustració perquè són els millors"

El central portuguès lamenta la imatge que té de jugador brut i defensa el seu estil de joc: "Normalment faig una o dues faltes normals, i tot i això els àrbitres m'amenacen amb targetes"

Ara
1 min
Pepe va tornar a ser el protagonista d'algunes de les jugades polèmiques del partit.

Barcelona"Estem al millor club del món, i Mourinho, com a entrenador, i Cristiano, com a jugador, són els millors. Això genera enveja i frustració en molts sectors". Són les paraules del central portuguès Pepe en una entrevista que publica el diari portuguès Público a la seva edició digital.

Pepe creu que el Madrid és l'equip amb "més possibilitats" d'enfrontar-se cara a cara al Barça, i garanteix que els blaugrana no són invencibles.

El central madridista també creu que en la Supercopa d'Espanya d'enguany van ser "força superiors" al Barça, tot i que reconeix el valor "determinant" del col·lectiu blaugrana. Això sí, apunta: "Per alguna raó, Messi no aconsegueix provar el què val quan juga amb la selecció".

El portuguès també ha lamentat la imatge que té de jugador brut, i sobre la famosa agressió a Casquero i el perquè de la mateixa comenta: "Encara no aconsegueixo entendre-ho. Casquero em va dir aquelles coses que a vegades es diuen i que no agraden, sobretot sobre els familiars. En algun punt vaig explotar i va passar".

Pepe defensa el seu estil de joc: "Avui dia sóc un jugador que fa una o dues faltes per partit, i casi sempre faltes força normals. Tot i això, els àrbitres m'amenacen amb targetes grogues. És lamentable, però he de saber conviure-hi", ha conclòs.

Finalment, el central també assegura que no té cap problema amb Carvalho, a qui ha desitjat que pugui tornar aviat a la selecció portuguesa.

stats