FUTBOL
Esports Futbol 03/06/2013

Reina: "Qualsevol estaria encantat de jugar amb el Barça"

El porter del Liverpool ha reconegut que té contracte amb el club anglès però ha agraït l'interès del Barça per si se'n va Víctor Valdés

Ara
1 min

BarcelonaPepe Reina ha aprofitat un acte d'Adidas per a presentar les seves noves botes i guants per a disputar la Copa Confederacions amb la selecció espanyola, per analitzar la possibilitat de tornar al Barça. "Tinc contracte amb el Liverpool, res canvia el meu futur que és tornar allà. El meu compromís s'estén a tres anys més de contracte, estic molt a gust i la família també". Tot i així ha deixat clara la seva intenció si Valdés marxa un any abans de finalitzar el seu contracte. "Les coses les porta el meu representant però lògicament que un club com el Barça pensi en tu agrada a qualsevol".

També ha recordat les seves experiències durant la seva etapa com a porter blaugrana. "La meva època al Barça va ser prematura. No sé si estava preparat en aquell moment. Va ser una experiència molt enriquidora de la qual vaig treure bones conclusions".

La situació que Reina ha descartat és fitxar pel Barça si Valdés no marxa. "No crec que es doni la possibilitat. Si en Víctor es queda no m'oferiran anar al Barça. Em semblaria estrany".

stats