Publicitat
Publicitat

Futbol

El fill de Platini serà el director econòmic de Qatar Sports Investment a París

L'empresa Qatar Sports Investment, propietari del París Saint-Germain, ha anunciat que Laurent Platini, fill del president de la UEFA, serà el nou director del fons de riquesa sobirana de Qatar a París

Qatar Sports Investments ( QSI ) , propietari del París Saint-Germain , ha anunciat que Laurent Platini , el fill del president de la UEFA Michel Platini , serà el nou director del fons de riquesa sobirana de Qatar a París , segons informa el diari francès Le Journal du Dimanche.

En l'edició en paper del rotatiu francès, s'expliquen més detalls sobre el nou càrrec que assumirà Laurent Platini, que s'ocuparà dels interessos europeus de Qatar Sports Investments . Platini fill, de 33 anys , Laurent Platini va ser conseller general de Lagardère Sports, una empresa de comunicació esportiva . Havia treballat, també, al Departament Jurídic del PSG entre 2005 i 2008.

L'anunci contrasta amb el fet que Michel Platini, president de la UEFA, hagi confessat en algunes ocasions que no li agraden gaire les inversions del QSI a París.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT