FUTBOL
Esports Futbol 05/03/2014

Portugal es desfà de Camerun i Cristiano ja és el màxim golejador de la seva selecció (5-1)

El madridista Pepe, amb febre, ha estat baixa d'última hora en el combinat portuguès

Alexandre Song, amb Joao Moutinho, durant el partit entre el Camerun i Portugal / PEDRO NUNES / AFP

BarcelonaPortugal ha superat Camerun en l'amistós que els dos equips han disputat aquest dimecres a Leiria (4-1). El blaugrana Alex Song ha estat titular amb el conjunt camerunès mentre que al portuguès Cristiano Ronaldo ha sortit a l'onze inicial però Pepe no ha pogut jugar a causa d'un procés febril.

Cristiano Ronaldo, que primer ha avisat amb un xut que Itandje ha aturat, ha estat qui ha obert el marcador. Joao Pereira ha assistit el madridista, que ha superat el porter dels camerunesos. D'aquesta manera, Cristiano Ronaldo s'ha convertit en el màxim golejador de la història de Portugal.

A l'altra àrea, Eto'o ha estat a punt de fer l'empat abans que Aboubakar igualés el partit. Makoun ha fet una bona passada cap a Aboubakar, que ha superat Beto.

Ja al segon temps, Cristiano Ronaldo ha buscat tornar a avançar Portugal, però el seu xut l'ha tapat molt bé Assembe. Tot i això, en dos minuts, Portugal ha sentenciat el partit. Primer Raul Meireles i més tard Coentrao han situat el 3-1.

En els últims instants de partit, Varela ha sentenciat encara més el duel amb un nou gol, el quart per als portuguesos. Cristiano Ronaldo ha completat la maneta per a Portugal amb el cinquè gol abans de ser substituït per Josue.