Premier League
Esports Futbol 05/12/2010

West Brom i Sunderland guanyen els seus partits i es confirmen com els equips revelació de la Premier

L'Arsena es manté com a líder provisional a falta que el Manchester United jugui el seu partit amb el Blackpool, lcancel·lat per les males condicions meteorològiques

Redacció
1 min
Tchoyi marca el primer gol del West Bromwich enfront del Newcastle.

BarcelonaLa jornada d'avui de la Premier League l'han protagonitzada els dos equips revelació de la temporada, el West Bromwich i el Sunderland, que s'han imposat en els seus respectius partits i segueixen en línia ascendent un cap de setmana més.

El West Brom es manté a la part alta de la classificació després de derrotar a casa el Newcastle per 3-1. El camerunès Somen Tchoyi ha avançat els locals a la mitja hora de partit i Peter Odemwingi ha sentenciat l'enfrontament amb dos gols a les acaballes. En el temps afegit, el danès Lovenkrans ha marcat el gol d'honor del Newcastle que, tot i la derrota, es manté en una zona tranquil·la de la classificació.

En l'altre partit del diumenge, el Sunderland s'ha imposat al West Ham per la mínima amb un gol de Jordan Henderson. Els Black Cats segueixen amb la ratxa de bons resultats i ja són sèptims a la classificació. En canvi, la derrota de l'equip londinenc només accentua els problemes que està tenint aquesta temporada i segueix penúltim amb 12 punts.

La setzena jornada es completarà demà amb el partit entre el Liverpool i l'Aston Villa, tot i que també està pendent el Blackpool-Manchester United, suspès ahir perquè el camp estava congelat.

A falta d'aquests dos partits, l'Arsenal es el líder provisional després de guanyar ahir el Fulham (2-1).

stats