FUTBOL
Esports Futbol 03/08/2012

El president del Santos diu que Neymar li ha assegurat que vol quedar-s'hi "com a mínim fins al 2014"

Luis Álvaro de Oliveira ha parlat a COMRàdio i ha dit que el club brasiler li oferirà a Neymar la renovació més enllà del 2014

Ara
1 min
El brasiler Neymar controla una pilota des del terra

BarcelonaEl president del Santos, Luis Álvaro de Oliveira, ha explicat aquest divendres a COMRàdio que Neymar, jugador pretès pel Barça i pel Reial Madrid, li ha dit que vol quedar-se al Santos "com a mínim fins al 2014".

"Neymar, igual que el seu pare, és un home de paraula. I m'ha donat la seva paraula que seguirà al Santos fins al 2014", ha apuntat el president del club brasiler. "Tenim una situació econòmica diferent a la dels últims anys. Europa viu una crisi i el Brasil està en ple desenvolupament. Les coses s'han invertit. Nosaltres acreditem que estem en condicions econòmiques de mantenir Neymar per més temps, no necessitem vendre'l", ha assegurat Luis Álvaro de Oliveira.

El màxim dirigent del Santos és conscient que "hi haurà un dia que Neymar vulgui jugar a Europa" i ha assegurat que llavors la decisió serà del jugador. "Quan acabi el contracte, el 2014, pot viatjar a Europa, fitxar pel Barça o pel Reial Madrid, anar a un altre gran club o seguir al Santos. La decisió en aquest moment serà seva, que serà l'amo de tots els seus drets. Nosaltres li oferirem la renovació, Santos intentarà quedar-se amb Neymar per més temps".

stats