Primera Divisió
Esports Futbol 24/03/2012

La Reial Societat visita el Bernabéu amb por de pagar els plats trencats

Enmig de la polèmica sobre les sancions al Reial Madrid, els blancs reben aquest dissabte (20 hores, Gol T i Canal + Liga) l'equip basc

A. S.
1 min
José Mourinho, a Valdebebas

BarcelonaEnmig de la polèmica sobre les sancions al Reial Madrid, els blancs reben aquest dissabte (20 hores, Gol T i Canal + Liga) la Reial Societat al Santiago Bernabéu, un partit que ha agafat una dimensió més gran de la prevista. Sense Pepe, Lass, Özil ni Mourinho a la banqueta -Ramos sí que jugarà perquè ha estat indultat-, el líder de Primera està més obligat que mai a guanyar després de perdre quatre punts en quatre dies.

La baixa de Pepe obligarà el tècnic portuguès a fer jugar Varane o Albiol en defensa, tot i que segurament l'escollit serà el francès. En el lloc d'Özil podria jugar Benzema o Granero.

Pel que fa a la Reial Societat, l'equip de Montanier arriba a Madrid després de dues derrotes seguides i necessita puntuar si no vol tornar a caure en places perilloses. El tècnic francès no podrà comptar amb Elustondo -sancionat- ni amb Estrada -lesionat-. En canvi, recupera Griezmann després d'haver complert la sanció. La Reial Societat va guanyar al Bernabéu per últim cop el 2004, cosa que només ha aconseguit 3 cops en les 64 visites en la Lliga.

stats