VILA-REAL

Creu que el triomf és un punt dinflexió

Juan Carlos Garrido: "Ara per ara, és difícil veure un partit millor"

El tècnic del Vila-real diu que superar l'Espanyol era important "pels punts, perquè és un rival directe i perquè només el Barcelona havia pogut guanyar aquí"

Juan Carlos Garrido, tècnic del Vila-real, ha acabat molt satisfet pel resultat (0-1) i per la imatge que han ofert els seus jugadors a Cornellà-El Prat, i ha assegurat que aquest triomf pot suposar un punt d'inflexió per a que l'equip es consolidi entre els grans de la competició aquest any. "Superar aquest repte és un cop importantíssim per a la temporada per molts aspectes. Pels punts, perquè l'Espanyol és un rival directe, per les sensacions amb les que hem acabat i perquè només el Barcelona havia pogut guanyar en aquest camp", ha apuntat el tècnic dels groguets.

Garrido ha assegurat que els dos equips han d'estar contents pel partit. "Hem guanyat justament, però els dos hem fet uns 90 minuts completíssims, demostrant molta qualitat i compromís. Ara per ara, crec que és molt difícil veure un partit millor que aquest i és perquè tot el món marxi molt content".

El tècnic ha explicat que ni amb el 0-1 de Rossi el seu equip s'ha confiat. "Estàvem tensos després de marcar i concentrats. Volíem sortir ràpid a dalt, sabent que la feina ens podia donar tres punts. És un dia molt gran per a nosaltres i reforça la idea que aquest any volem fer grans coses", ha dit.

Finalment, Garrido ha comentat la situació global a la Lliga després de la derrota del Reial Madrid. "Crec que el Barcelona està alguns esglaons per sobre perquè té un model consolidat i el Madrid busca el seu. El millor equip del món és el Barça, això és indiscutible i és el favorit a tot", ha conclòs.