Esports Futbol 21/10/2012

Piqué s'entrena al marge del grup i segueix sent dubte pel partit contra el Celtic

El defensa català s'ha exercitat al gimnàs i no se sap si podrà jugar aquest dimarts. D'altra banda, Puyol i Alves ho han fet sobre la gespa però estan totalment descartats

Ara
1 min
Puyol, durant l'entrenament

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper després del triomf per 4-5 a Riazor contra el Deportivo de la Corunya. Els homes de TIto Vilanova, sense massa temps per descansar, han fet una sessió de recuperació a Sant Joan Despí pensant ja en el partit de Lliga de Campions contra el Celtic de Glasgow.

Set jugadors del filial

S'han entrenat tots els jugadors del primer equip disponbles i set jugadors del Barça B: Tello, Oier, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Rafinha, Patric i Planas. Com és habitual el dia posterior a la disputa d'un partit, els futbolistes que van ser titulars davant el Deportivo han fet treball de recuperació.

Per la seva banda, tant Carles Puyol, lesionat al camp del Benfica, com Dani Alves, que es va fer mal en el transcurs del clàssic al Camp Nou, han sortit al terreny de joc per fer treball de camp al marge de la resta dels seus companys. Pel que fa a Gerard Piqué, s'ha quedat al gimnàs per dur a terme treball específic.

stats