COPA DEL REI
Esports Futbol 02/12/2014

El Madrid s'agrada contra el Cornellà en el retorn de Jesé (5-0)

James destaca en la victòria blanca a la Copa, amb dos gols contra els catalans

James pica la pilota per sobre del porter en el primer gol blanc / EMILIO NARANJO / EFE

BarcelonaEl Reial Madrid ha completat el tràmit contra el Cornellà, i ha superat els catalans per 5 a 0 en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Al partit d'anada, el conjunt de Carlo Ancelotti ja va superar els jugadors de Jordi Roger per 1 a 4. El gran protagonista del duel ha estat James Rodríguez, autor dels dos primers gols blancs, tot i que ha compartit protagonisme a Jesé Rodríguez a la segona meitat. El canari ha tornat a jugar després d'una llarga lesió al genoll que l'ha apartat dels terrenys de joc més de 250 dies. Abans dels somriures blancs, Boniquet podria haver avançat el Cornellà, però ha fallat el penal comès per Arbeloa, llençant la pilota per sobre del travesser madridista. Hauria estat el 0 a 1.

L'ex del Màlaga, Isco Alarcón, també s'ha sumat a la festa amb un gol, el segon del duel al Santiago Bernabéu, mentre el quart se l'ha fet el jugador del Cornellà Borja López en pròpia porteria. Al minuts finals, amb el Cornellà cansat per l'esforç provocat per les dimensions del Bernabéu i la mobilitat que imprimeix a la pilota el Madrid, el jove Javi Muñoz ha estat a punt de fer el 6 a 0 i Isco ha demanat un penal.

A la segona meitat, en un xoc amb el porter Íñigo, ha deixat commocionat l'alemany Sami Khedira, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc per evitar mals majors. Ancelotti ha aprofitat el duel per donar descans a futbolistes com Cristiano, Bale, Benzema o Ramos.