LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/04/2011

El Reial Madrid no falla contra el Tottenham (0-1) i jugarà les semifinals contra el Barça

Carvalho ha vist la targeta groga i, per tant, es perdrà el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Barça

à. G.
Imatge Tottenham-Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid no ha fallat en el partit de tornada contra el Tottenham (0-1) i s'ha classificat per jugar les semifinals de la Lliga de Campions contra el Barça. Manchester United i Schalke 04 jugaran l'altra eliminatòria.

El Tottenham ha reclamat un parell de penals en els primers minuts de partit. El primer quart d'hora ha estat trepidant, amb jugades de mèrit per als dos equips. Al minut 18, l'àrbitre li ha perdonat una targeta groga a Sergio Ramos, que li ha fet una dura entrada a Bale.

Al minut 37 Bale ha aconseguit superar Casillas, però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. Tan sols un minut més tard, Carvalho ha vist la groga i, per tant, es perdrà el partit d'anada de les semifinals. El partit ha arribat al descans amb empat a zero.

Cristiano Ronaldo ha avançat el Reial Madrid al minut 49 després d'una errada del porter Gomes. Uns minuts més tard, al 64, José Mourinho li ha donat descans, fent entrar Kaká al terreny de joc.

Xabi Alonso ha deixat el terreny de joc al minut 74, quan el tècnic portuguès ha donat entrada Karim Benzemá. El marcador, però, ja no s'ha mogut.

Tottenham, 0: Gomes, Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon (Defoe, minut 60), Huddlestone, Modric (Krancjkar, minut 82), Bale; Van der Vaart i Pavlyuchenko.

Reial Madrid, 1: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Arbeloa, Khedira, Xabi Alonso (Benzemá, minut 74), Marcelo, Ozil, Cristiano Ronaldo (Kaká, minut 64) i Adebayor.

Gol: 0-1, minut 49: Cristiano Ronaldo.