Copa del Rei
Esports Futbol 20/02/2012

La RFEF confirma que la final de Copa es jugarà a Mestalla, el Calderón o la Cartuja

El portaveu de la Federació Espanyola de Futbol, Jorge Carretero, ha confirmat que aquests tres escenaris seran les alternatives que proposaran al Barça i l'Athletic després del 'no' del Madrid a cedir el Bernabéu

Ara
1 min

BarcelonaJorge Carretero, portaveu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha confessat que els tres estadis que es postulen com a seu de la final de la Copa del Rei són Mestalla, el Vicente Calderón i l'Estadi Olímpic de la Cartuja. Així ho ha manifestat al programa 'La Segona Graderia' d'ONAfm.

El portaveu assegura que la RFEF no ha decidit res encara i que esperen saber la resposta dels dos clubs, que són els que hauran de dir-hi la seva. "No decidirem fins que ens reunim amb els dos clubs i decidim entre les alternatives que tenim", havia comentat ja al migdia al programa 'Mas Esports' de COMRàdio.

Carretero, al matí, ha assegurat que "l'Espanyol també ha ofert el seu estadi", però a mitja tarda ha substituït la proposta de l'estadi de Cornellà-El Prat per la Cartuja, després que el club blanc-i-blau hagi fet un comunicat oficial per deixar clar que mai han ofert formalment l'estadi com a seu.

Sobre la negativa del Reial Madrid de cedir el seu estadi, Carretero s'ha limitat a dir que "des de fa mesos tenien les obres programades" i que no s'atreveix a valorar les raons de no deixar que la final es jugui al Bernabéu. "Si vostè em diu que no puc celebrar l'aniversari a casa seva perquè està fent obres, doncs no puc anar a casa seva. No puc fer cap judici de valor, és la realitat".

stats