Publicitat
Publicitat

FUTBOL INTERNACIONAL

Un equip macedoni de Primera reconeix que tota la plantilla està dopada

El club de futbol Rabotnicki, de la Primera Divisió macedònia, va jugar enguany la prèvia de la Lliga Europa i ara culpa el cos mèdic de la situació de dopatge

El club de futbol Rabotnicki, de la Primera Divisió macedònia i que aquest any va jugar fins i tot la prèvia de la Lliga Europa, ha reconegut que tota la seva plantilla està dopada, però va atribuir totes les culpes al cos mèdic .

L'escàndol ha estat descobert després que la UEFA comuniqués que els jugadors Milovan Petrovic i Dino Najdoski donessin positiu en la prova de dopatge després del partit amb el Lazio a la ronda prèvia de la competició europea, informa el diari " Makedonski sport". El club va admetre llavors que tot l'equip en els últims sis mesos prenia una substància per millorar la massa muscular de la qual, segons van destacar, "desconeixien que no estigués permesa".

El director esportiu del club, Igor Angelovski, ha informat que tot l'equip mèdic ha estat suspès per haver comprat un producte nord-americà utilitzat en gimnasos que contenia substàncies prohibides. "Hi ha indicis que els jugadors van utilitzar substàncies prohibides. Aquesta substància particular, des del 1 de gener de 2011, era a la llista B de les substàncies prohibides de la UEFA", ha afirmat el director esportiu, que ha defensat la innocència dels jugadors.

Tot i això, a causa de l'ús d'aquesta substància, en aquest moment tots els jugadors de Rabotnicki estan dopats, fins i tot aquells que aquest estiu han canviat de club, tant per anar a un altre club de Macedònia com per jugar a l'estranger. La UEFA ha anunciat que anul·larà tots els resultats de Rabotnicki en aquesta temporada a la Lliga Europea i que castigarà amb severitat al club.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT