Reial Madrid
Esports Futbol 14/09/2011

El Reial Madrid debuta a la Champions contra la ventafocs del grup

Els blancs s'estrenen a Zagreb sense Mourinho, sancionat per les seves declaracions a les semifinals de l'edició passada de la Champions. Kaká cau de la llista, mentre que tornen Khedira i Diarra

Redacció
1 min
Cristiano Ronaldo i Benzema celebren un gol contra el Getafe.

BarcelonaEl conjunt de Mourinho s'estrena aquest dimecres a la Lliga de Campions al camp del Dinamo de Zagreb, el rival més dèbil del Grup D. Els blancs intentaran mantenir el bon ritme que duen a la Lliga, tot i que el partit contra el Getafe els va servir de toc d'atenció perquè van haver de suar per aconseguir la victòria.

I el tècnic rival, Krunoslav Jurcic, veu clar que el camí de l'equip azulón és el que han de seguir els seus per aspirar a puntuar: "El Getafe va tenir opcions, i si no hagués estat pel controvertit penal, haguessin pogut treure alguna cosa".

Jurcic, a més, celebra l'absència de José Mourinho a la banqueta rival, perquè creu que el portuguès "és un líder", i que els líders "són difícils de substituir". Mourinho continua sancionat per les seves polèmiques declaracions a la roda de premsa posterior a l'anada les semifinals de la Lliga de Campions passada.

Això sí, el portuguès serà a Zagreb, i es quedarà veient el partit des de l'hotel, com ja va fer a la tornada d'aquelles semifinals a Barcelona.

Qui tampoc serà amb els blancs és Kaká, que es va quedar fora de la llista per lesió, mentre que tornen a la convocatòria l'alemany Khedira i el francès Lassana Diarra. Ja conegudes eren les baixes de Nuri Sahin i Hamit Altintop, també amb problemes físics.

stats