Futbol
Esports Futbol 18/10/2011

El Reial Madrid busca contra el Lió la classificació virtual per als vuitens de final

Amb un triomf en el que és un partit ja clàssic dels darrers anys a la Champions, els blancs avantatjarien en cinc punts el segon classificat del grup

M.s. / Efe
1 min
Higuaín celebra un dels seus gols contra el Betis

BarcelonaAquest vespre (20:45 h), per cinquè cop en els darrers set anys, el Reial Madrid s'enfrontarà a l'Olympique de Lió a la Lliga de Campions. La victòria acostaria molt els blancs a la classificació per als vuitens de final, ja que, a manca de tres partits més, ja sumaria cinc punts més que el segon classificat.

Vells coneguts es retrobaran sobre la gespa, però si bé els francesos van aconseguir donar molts disgustos als madrilenys la pasada dècada, amb l'extrem de l'eliminació als vuitens de final la temporada 2009-10, la temporada passada el Madrid ja va girar la truita i va fer fora el Lió a la mateixa ronda.

I el Reial Madrid afronta el repte de sumar el ple de victòries en un bon moment de forma, després de dues golejades consecutives a la Lliga (a Cornellà-El Prat per 0-4 i aquest dissabte passat al Bernabéu davant el Betis per 4-1), i amb un Gonzalo Higuaín en forma, que ha marcat tres hat tricks consecutius (dos en Lliga i un amb l'Argentina). A més, Mourinho recupera Khedira, tot i que Diarra se suma al grup de lesionats, amb Albiol, Carvalho i Sahin.

Les armes del Lió per intentar puntuar seran la bona forma de Gomis i Michel Bastos, que van marcar dissabte en la victòria contra el Nancy (3-1), i que manté els lionesos tercers, a tres punts del PSG. El tècnic Rémi Garde, però, té força baixes, i els dubtes inunden el mig del camp, on Fofana podria ocupar la mitja punta, ja que Gourcuff acaba de sortir d'una lesió.

stats