Esports Futbol 12/07/2011

El Reial Madrid ja és a Los Angeles per començar la pretemporada

La plantilla blanca ja ha arribat a Estats Units amb motiu de la seva primera gira de pretemporada, on avui dimarts faran una roda de premsa

Efe
2 min
José Mourinho a l'aeroport de Barajas, a punt d'anar a Los Angeles

Los AngelesL'expedició del Reial Madrid, liderada pel portuguès Cristiano Ronaldo, ha arribat avui a l'aeroport internacional de Los Angeles (Califòrnia). Demà començarà la pretemporada a les instal·lacions de la Universitat Califòrnia.

El vol de l'equip madrileny, de més de 14 hores, ha arribat a les 18.15, hora local, uns 45 minuts després del previst i després de realitzar una parada tècnica a Halifax (Canadà).

Després de passar durant una hora els controls de seguretat en unes dependències privades de l'aeroport, l'autobús amb els integrants de la plantilla s'ha dirigit al Beverly Hills Hotel, on es concentrarà l'equip.

Al voltant d'una dotzena de mitjans de comunicació esperaven l'equip a la zona d'arribades. Els madridistes no han fet declaracions, més enllà de comentar que el vol havia anat bé i estaven contents de ser a la ciutat californiana.

Després de la primera sessió d'entrenaments (10.00 h, hora local) arribarà el torn de la primera roda de premsa (12.30, hora local), que comptarà amb l'entrenador, José Mourinho, i els jugadors Iker Casillas i Cristiano Ronaldo com a protagonistes.

També compareixeran Bruce Arena, tècnic del Los Angeles Galaxy -equip davant el qual s'enfrontarà el Madrid dissabte- i els futbolistes David Beckham i Landon Donovan, per presentar el primer duel amistós de la pretemporada del Reial Madrid, que forma part del Torneig World Football Challenge.

Tota la plantilla blanca, a excepció dels argentins Fernando Gago, Gonzalo Higuaín, Ezequiel Garay i Ángel di María, que disputen la Copa d'Amèrica amb la seva selecció, han estat convocats al matí a les instal·lacions de Valdebebas. El brasiler Kaká s'incorporarà a l'expedició directament a Los Angeles.

Al marge de la convocatòria s'hi han quedat l'holandès Royston Drenthe, el francès Lass Diarra, l'extrem dret Pedro León i Sergio Canales, que podrien abandonar el club.

La gira per Estats Units del Reial Madrid inclou amistosos contra el Galaxy, el Chivas de Guadalajara i el Philadelphia Union.

stats