FUTBOL

El Reial Madrid desmenteix la notícia de 'Marca' sobre la lesió de Gareth Bale

El club fa públic un comunicat on diu que el jugador té "una petita protrusió discal crònica" i no una "hèrnia discal" com afirma el diari madrileny

El Reial Madrid ha fet públic un comunicat per desmentir la informació que aquest dissabte publica el diari 'Marca'. Segons el diari esportiu madrileny, Gareth Bale pateix una hèrnia discal, però el club ràpidament ha dit que aquesta informació és "rotundament falsa".

"És rotundament falsa la informació publicada, segons la qual el jugador té una hèrnia discal a les vèrtebres L5-S1", diu el comunicat, que afegeix: "El jugador no pateix per tant cap hèrnia discal, tal com els serveis mèdics del club han precisat amb claredat a aquest diari abans de la publicació de la informació. Sorprenentment, la versió que els metges van oferir a aquest mitjà de comunicació el passat dijous 10 d'octubre s'ha omès".

Per últim, el Reial Madrid explica quina lesió pateix Bale:"El jugador Gareth Bale té una petita protrusió discal crònica, que és summament freqüent entre els jugadors de futbol i que no impedeix en cap cas el normal desenvolupament de la seva activitat professional".

Més continguts de