Lliga de Campions
Esports Futbol 16/03/2011

El Madrid passa a quarts sis anys més tard (3-0)

El Madrid jugarà els quarts de final de la Lliga de Campions després d'un gol de Marcelo (36') i dos més en la segona part de Benzema (66') i Di Maria (75')

Nuria García
2 min
Cristiano Ronaldo celebra el seu primer gol en el partit d'avui.

BarcelonaEl Madrid es jugava avui al Santiago Bernabéu la temporada. El futur a Europa estava en joc davant l'Olympique de Lió. Els blancs s'ho han pres així i, amb tres gols, seran al sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions de divendres.

Els blancs, en els primers minuts, han pressionat a la recerca del gol que els donés una mica de tranquil·litat, però a partir del minut deu, l'Olympique ha despertat i ha començat a sovintejar l'àrea de Casillas. Els francesos s'han fet amb el control de la pilota a l'equiador de la primera part, tot i que no troben ocasions clares per arribar amb perill a la porteria dels blancs.

Però el Madrid, abans del descans, ha aconseguit desencallar el partit i posar-se encara més de cara l'eliminatòria. Cristiano Ronaldo ha assistit Marcelo, que no ha perdonat davant Lloris (36').

El Madrid controla el partit després del pas pels vestidors. Els blancs han tingut una doble ocasió a l'inici de la segona part, amb xuts de Benzema i Özil, que han acabat en córner per la bona tasca de la defensa francesa.

Els blancs han seguit pressionant i fruit d'això, Marcelo ha robat una piliota al centre del camp i aquesta ha arribat fins a Benzema, que no ha perdonat davant el porter francès (66').

Veient que l'eliminatòria estava bastant encarrilada, José Mourinho ha decidit donar descans Cristiano Ronaldo, que tenia molèsties, i ha donat entrada a Adebayor (73'). I tot just dos minuts més tard, Di Maria aconseguia, amb una vaselina, el tercer i definitiu.

REIAL MADRID 3

OLYMPIQUE DE LIÓ 0

Reial Madrid: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi, Khedira, Di Maria (Granero 78'), Özil, Ronaldo (Adebayor 73') i Benzema.

Olympique de Lió: Lloris; Revelliere, Lovren, Cris, Cissokho; Toulalan, Kallstrom; Briand (Gomis 46'), Gourcuff (Pied 68'), Delgado i Lissandro.

Gols: 1-0 (36') Marcelo. 2-0 (66') Benzema. 3-0 (75') Di Maria.

Àrbitre: Damir Skomina. Targetes grogues: als locals Pepe i Carvalho, i al visitant Cissokho i Gourcuff.

stats