Futbol
Esports Futbol 04/12/2012

El Reial Madrid supera amb facilitat un Ajax molt tendre (4-1)

Cristiano Ronaldo i Callejón han encarrilat el triomf en una primera meitat en què l'Ajax ha cedit molts espais en defensa. Kaká ha sentenciat i Boerrigter ha fet el gol de l'honor holandès. Al final, Callejón ha rematat la golejada

N.a.
Cristiano Ronaldo s'anticipa a Schone durant el Madrid-Ajax

BarcelonaNo s'hi jugava res perquè ja estava classificat i ha cedit tot el pes del partit a l'Ajax per derrotar-lo al contraatac. El Reial Madrid ha guanyat amb facilitat l'equip holandès (4-1), que ha acabat fent recular els blancs en la segona meitat. Tot i el gol de Boerrigter al minut 59, els d'Amsterdam no han pogut capgirar un marcador sentenciat amb els gols de Cristiano, Callejón i Kaká. Callejón, quan faltaven tres minuts per al final, ha completat la golejada amb el 4-1 definitiu.

Al minut 13 de partit, Cristiano Ronaldo ha fet l'1-0 en rematar una assistència de Benzema. Modric ha recuperat una pilota al mig del camp i ha fet una llarga passada a l'espai per al francès, que ha regalat el gol al portuguès. En una jugada molt similar, però amb Callejón de protagonista, ha arribat el 2-0. L'andalús ha controlat bé l'assistència del croat i ha superat el porter holandès per sentenciar el xoc.

A mig gas, el Madrid s'ha deixat dominar per un Ajax molt tendre, gairebé inofensiu. Un gol de Kaká a la represa, amb un xut des de la frontal, ha acabat de matar un xoc intranscendent. Fruit de l'empenta dels homes de Frank De Boer ha arribat el gol de l'honor, obra de Boerrigter, que ha aprofitat una errada entre el porter Adán i el central Carvalho per marcar a porteria buida. Amb tot el partit resolt, Mourinho ha regalat minuts als joves del filial José Rodríguez (72') i Morata (80'). Quan faltaven tres minuts per añ final, Callejón ha fet el seu segon gol de la nit, després d'una gran jugada de Morata per la banda dreta.