Lliga de Campions
Esports Futbol 14/03/2012

El Reial Madrid supera el CSKA (4-1) i serà al bombo de quarts de la Champions

Un gol d'Higuaín al minut 25 ha encarrilat el triomf dels blancs. Cristiano, al minut 54, ha ampliat la renda i Benzema, a vint minuts del final, ha sentenciat amb el 3-0. Tosic, amb un golàs per l'escaire, ha fet el gol de l'honor per als russos. Amb tot decidit, al 93 Cristiano ha fet el 4-1

N. Arroyo
Higuaín, autor de l'1-0, supera el marcatge de Musa

BarcelonaEl Reial Madrid ha aconseguit la classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions, després de vèncer el CSKA de Moscou per 4-1. Un gol d'Higuaín ha encarrilat el triomf dels blancs davant un equip rus que ha anat de més a menys i ha vist com, en la primera jugada de la segona part, encaixava el 2-0. Benzema ha sentenciat a vint minuts del final i Tosic, al 76, ha pogut fer el gol de l'honor per maquillar la derrota russa. Ja sobre el temps afegit, Cristiano Ronaldo ha pogut marcar per tancar el resultat amb el 4-1.

L'equip de José Mourinho ha sortit adormit, mandrós. Això ho ha aprofitat el CSKA per arribar amb facilitat a la porteria de Casillas, que ha vist com els russos gaudien de tres aproximacions perilloses en el primer temps. Un xut de Doumbia als 7 minuts i un altre de Musa ja amb l'1-0 han sigut les ocasions més clares per als homes de Leonid Slutski. De mica en mica i animat per l'empenta de Marcelo des de l'esquerra, el Madrid ha anat tancant el CSKA al seu propi camp per començar a rondar la porteria de Chepchugo. En una de les moltes combinacions ofensives, Kaká ha assistit Higuaín perquè l'argentí fes l'1-0 al minut 25. Aquest gol ha estovat l'energia visitant i ha tranquil·litzat els ànims del Bernabéu.

La segona meitat ha començat molt bé per als blancs. En la primera acció, Cristiano Ronaldo ha fet el 2-0 gairebé sense voler-ho. El porter Chepchugo s'ha empassat un xut tímid del portuguès des de la frontal de l'àrea, en una errada que ha acabat d'enfonsar el CSKA, que necessitava dos gols per classificar-se. Tot i que els russos han seguit tancats darrere, i han sortit només en algun contraatac, el Madrid no ha fet un partit espectacular, malgrat que ha sigut molt superior a l'equip rus.

A vint minuts del final, Benzema, que acabava d'entrar al terreny de joc en substitució d'Higuaín, ha fet el 3-0. El francès ha aprofitat una passada interior d'Özil per batre el porter rus. El CSKA ha seguit intentant fer el gol de l'honor i, després d'un gran xut, Tosic ho ha aconseguit. El jugador rus ha enviat un obús a l'escaire de la porteria de Casillas, que no ha pogut evitar el 3-1.

Al minut 93 i després d'un contraatac del Madrid, Cristiano Ronaldo ha fet el 4-1, aprofitant una assistència de Benzema, que ha regalat el gol al seu company perquè marqués a porteria buida.

La victòria del Madrid, còmoda i sense patiments, situa els blancs al bombo dels quarts de final de la Champions, que se sortejaran divendres. La pitjor notícia del partit per al Madrid ha sigut la targeta groga que ha vist Xabi Alonso al minut 49 i que li impedirà jugar l'anada del proper partit del Madrid a la Lliga de Campions.