València
Esports Futbol 18/12/2010

El València buscarà, al camp de la Reial Societat, guanyar fora de Mestalla tres mesos després

Els valencianistes no guanyen fora de casa des del setembre, i això ho vol aprofitar la Reial Societat per sumar 3 punts que l'igualin a la classificació amb els xe

Redacció
1 min

BarcelonaEl València arriba a Sant Sebastià amb dubtes, després d'empatar a casa contra l'Osasuna (3-3) un partit que tenia guanyat al descans; i d'acumular gairebé tres mesos sense guanyar fora de casa al campionat de lliga (l'última va ser a finals de setembre, a la jornada cinc).

Per aquest partit, Unai Emery, entrenador del València, no podrà comptar al mig del camp amb David Albelda, sancionat; ni tampoc amb Ever Banega, lesionat d'un cop fort al turmell. Unes absències que se sumen als lesionats 'Chori' Domínguez i Moyá. En canvi, el tècnic recupera David Navarro i Mehmet Topal.

La Reial Societat, de la seva banda, afronta el partit després de la golejada al Camp Nou (5-0); de la que asseguren que ja s'han recuperat; i amb l'al·licient d'igualar els valencianistes a la classificació en cas de victòria.

Martín Lasarte, entrenador dels guipuscoans, recupera per aquest partit a Claudio Bravo, tot i que el jugador encara té algunes molèsties després d'un esquinç de turmell, i que no sortirà d'inici. Pel partit d'aquest dissabte no s'esperen canvis a l'onze inicial de Lasarte.

stats