LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 27/03/2012

El Reial Madrid supera l'Apoel amb més esforç del previst (0-3)

Després de 73 minuts estavellant-se contra l'Apoel, els de José Mourinho sentencien l'eliminatòria en els últims setze minuts de partit

N. G.
2 min
Kaka (Apoel) avança amb la pilota perseguit per Benzema / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

BarcelonaEl Madrid torna de Nicòsia amb un important triomf en el partit d'anada de quarts de final de la Lliga de Campions que els encarrila el passi per a les semifinals. Els de José Mourinho han perdonat infinitat d'ocasions per marcar i han topat amb un Apoel molt defensiu. Al final, Benzema (74') ha desencallat el partit.

Durant la primera part, el Reial Madrid ha perdonat moltes ocasions. Al minut 11, Özil ha provat d'inaugurar el marcador amb un potent xut des de la frontal, però Chiotis, el porter dels locals, l'ha aturat. Tot i que el conjunt blanc tenia el domini del partit i el control de la pilota, el cert és que no han sigut capaços de superar Chiotis en els primers 45 minuts. Cristiano Ronaldo ha provat sort després d'una bona passada de Sahin, però el porter dels locals ha aturat en dos temps (27').

Però en el minut 32, Benzema ha tingut la millor oportunitat dels primers 45 minuts. Sahin ha tornat a fer una gran centrada però el davanter francès ha enviat, tot sol davant la porteria, la pilota als núvols. Abans del descans, Higuaín ha obert la pilota a la banda dreta cap a Özil i aquest ha centrat buscant Cristiano Ronaldo. El davanter portuguès, dins l'àrea, ha rematat massa creuat abans d'anar als vestidors.

El guió no ha canviat amb el pas pels vestidors. El Madrid ha seguit dominant, però també ha continuat sense encert de cara a porteria en els primers minuts. Benzema ha tingut novament una bona ocasió, però ha rematat alt. I Cristiano, després d'una recuperació dels blancs al centre del camp, ha tornat a xutar massa desviat (48').

Els blancs han seguit dominant, però els xipriotes s'han tancat molt bé donant per bo l'empat. Els de Mourinho han seguit pressionant la porteria de Chiotis i han tingut una nova ocasió després d'un servei de falta de Cristiano Ronaldo. Després de diversos rebots i de dos xuts des de dins de l'àrea del Madrid, els xipriotes han aconseguit treure la pilota fora de banda.

Mentre l'Apoel intentava sorprendre sortint a la contra sense gaire encert, els blancs recuperaven la pilota amb facilitat, però topaven una vegada i una altra amb els locals un cop arribaven a l'àrea. Però al final, Benzema ha aconseguit obrir el marcador. En el minut 74', Kaká ha centrat i Benzema, tirant-se en planxa, ha fet de cap el primer. Tot just un minut més tard, Chiotis ha aturat un potent xut de Cristiano Ronaldo.

Però a deu minuts pel final, Kaká ha aconseguit el segon, el de la tranquil·litat. Marcelo ha rebut la pilota en la punta esquerra de l'àrea i l'ha passat enrere, on arribava Kaká, que amb l'interior del peu ha superat Chiotis. I gairebé en el temps afegit, Benzema ha sentenciat. Un contraatac de Cristiano Ronaldo ha sigut rematat al fons de la xarxa per Benzema després d'una centrada d'Özil (89').

stats