LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 08/12/2010

El Reial Madrid ni es despentina contra un resignat Auxerre (4-0)

Tres gols de Benzema i un de Cristiano Ronaldo acaben amb la resistència francesa

Els futbolistes del Madrid celebren un gol.

MadridSenzill, molt senzill per al Reial Madrid. L'equip de José Mourinho, que no ha pogut seguir el partit des de la banqueta perquè estava sancionat, ha superat l'Auxerre (4-0) amb tres gols de Benzema i un de Cristiano Ronaldo.

El primer gol local ha arribat al minut 11, quan Benzema ha anotat després d'una passada de Marcelo. Els altres dos gols han estat a la segona meitat, quan Cristiano Ronaldo (minut 47) i Benzema (minut 71 i 87) han superat Sorin, el porter de l'Auxerre.

Un dels moments curiosos del partit ha estat el debut d'Adán a la porteria blanca. El jove ha substituït un lesionat Dudek a l'inici de la segona meitat.