LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/02/2012

El CSKA de Moscou sorprèn i empata l'eliminatòria amb el Madrid en l'últim minut (1-1)

Els de José Mourinho han aconseguit obrir el marcador en la primera part, però s'han trobat amb el gol de Wernbloom en el temps de descompte

Cristiano Ronaldo lluita per la pilota amb Zoran Tosic, del CSKA de Moscou

BarcelonaEl Madrid ho tenia tot de cara per sortir viu de Rússia i deixar encarrilada l'eliminatòria dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el CSKA de Moscou. Però ja ho diuen, que qui perdona ho acaba pagant. Després de desaprofitar diverses ocasions per sentenciar el partit i, de retruc, l'eliminatòria, els de Mourinho han vist com els russos aconseguien empatar en el temps afegit.

Al Reial Madrid li ha costat aclimatar-se al fred rus i a la gespa artificial de l'estadi de Luzhniki i això ha provocat que el CSKA de Moscou gaudís de dues arribades a l'àrea blanca en els primers minuts. Al quart d'hora de partit, Mourinho s'ha vist obligat a fer un canvi arran de la lesió de Benzema i ha donat entrada a Higuaín. I tot just dos minuts més tard, els blancs han tingut la primera oportunitat de veure porteria. Khedira ha robat la pilota i ha fet una paret amb Cristiano abans de fer arribar la pilota a Callejón. Aquest ha rematat, però el porter ha aturat la pilota. El refús ha arribat a Khedira, però el porter ha tornat a enviar la rematada a córner (17').

El domini del partit era per als locals, si bé els blancs han aconseguit avançar-se en el marcador en tot just la segona arribada que han tingut. Un defensa rus ha desviat dins l'àrea una centrada des de l'esquerra i Cristiano, tot sol, ha rematat al fons de la xarxa (27'). Amb el gol, els blancs s'han sentit més còmodes, si bé no han ampliat diferències abans del descans.

El Madrid ha sortit millor en la segona meitat i Callejón podria haver fet el segon després d'una jugada de Cristiano Ronaldo. Callejón, però, no ha resolt bé davant el porter (51'). I tot just deu minuts més tard, el CSKA ha despertat i ha estat a punt d'aprofitar una errada defensiva blanca. Mousa ha marxat tot sol, però ha xutat massa centrat, a les mans de Casillas (66').

Si bé ha estat el conjunt de Mourinho el que ha portat la iniciativa i qui ha gaudit de les millors ocasions de gol per marxar de Rússia amb més avantatge en l'eliminatòria, la falta d'encert dels blancs ha fet que el marcador no bellugués a favor seu. Al contrari, els blancs s'han trobat, per sorpresa, amb el gol del CSKA de Moscou en l'últim sospir. Wernbloom ha aconseguit empatar en el temps afegit després d'una jugada embolicada dins l'àrea de Casillas, que fa que tot s'hagi de resoldre al Santiago Bernabéu.